Se framåt, glöm bakåt

Jag håller verkligen på att rensa ut all dålig energi i mitt liv just nu. Det är så skönt! Jag kastar eller säljer bort saker och kläder som jag inte längre behöver eller vi ha kvar. Samma process anammar jag på människor runt omkring mig. Jag "rensar ut" alla som inte ger mig den braiga energin jag behöver. jag avslutar inte kontakten med vänner, men jag ser till att umgås med flera människor och sparar min energinivå. Svårt att förklara men jag vill behålla min energi i bra balans, så orkar jag inte umgås med någon just den dagen så gör jag inte det. Men sen avslutar jag såklart kontakten med nissar som inte är mig värdiga.
Det som bla. startade min process (den process som fick mig av lämna mitt 11-åriga äktenskap, lämna hus, bilar, ekonomisk trygghet och nästan hela min sociala tillvaro) var att jag alltid sett mitt liv på ett visst sätt när jag är 30 år. Den dagen jag fyllde 28 insåg jag att det nu började bli bråttom. Det liv jag levde då var lååångt bort ifrån bilden jag hade av mig som 30-åring. Så det var bara att tuta och köra. Den tanken är det som leder mig i processen, och det är spännande! Självklart började tankarna långt innan, men de var bara tankar då.
Vet att jag når fram till slut, men det är väldigt gropigt och stormigt på vägen....
Se hela bilden

testing testing - dagens outfit

I lördags var jag ut med två goda vänner. Vi drack inget utan satt bara vid ett bord på ett mysigt uteställe och bara snackade en massa strunt. Det var jättemysigt...tills magsjukan infann sig dårå.
Tog på mig en vacker klänning med en knytblus över... hihi, tänkte testa "dagens outfit" här i min blogg... alla verkar ju göra så...
Det som är kul är att mitt ansikte inte syns, och det blev så bara när jag fotade. Det är lite blurrigt pga av solljuset.
Koftan är från Stylein och klänningen från Twist & Tango.... :)
Annars så är det just bara träna och jobba, skönt. Och så virkar jag amigurumisar, hänger på en kompis till en pysselgrupp en gång i månaden så jag måste ha lite till dess och sitta o pilla med.
Imorgon ska jag verkligen få känna på att jobba ordentligt, ska bli spännande! Måste palla trycket och hålla mig till timeline, annars blir alla försenade!
Nu chattande och sen sova

whohoo

Nu är gamla designen tillbaka....  whoohooo

usch...

... vilken ful design jag har på bloggen, skulle fixa till den och ja, vet inte vad som hände... men ränder funkar väl ett tag...

aug 26, 2010

Jag måste sluta var så disträ på jobbet och annars ( just nu chattar jag samtidigt som jag skriver här, så det går lite knackligt)
På mitt gamla jobb snackade jag kakk om en person som hörde allt, råkade trycka på polislarmet, såg en halvnaken kollega (se tid. inlägg), spillt vätska över viktiga papper... ja listan kan göras lång..
Och nya jobbet då? - Jo då, gått på toa med öppen dörr, glömt att ringa ett viktigt samtal... andra veckan på jobb var ska det sluta?
jag e verkligen en kollvante.... och jag skäms men det blir bara så...... jag försöker låta bli men jag är en sån som gör bort mig.. hela tiden :)
Hihi fick rätta detta inlägg tre gånger innan jag publicerade det...

sötis väckis

Oj, det börjar bli farligt detta! Letade just i arkivet på datorn efter en liite mer avslöjande bild att ladda upp...
Men som tur var fanns det ingen! ....Nån däruppe skyddar mig? ;).........
Så jag slänger in min lilla bild på min sötis väckarklocka.... De e bara fööör söt.... Dock låter den för jävligt på morgonen... och ingen snooze har den.... ( och lägg märke till den fuuula tapeten i bakgrunden; INTE mitt verk...)
n

Incognito

Eftersom jag bloggar "incognito" har jag tänkt att skala av allt som kan "avslöja" mig.... Eller asså, jag har prestationsångest from hell så om nån skulle veta att det var jag som skrev skulle jag få skrivkramp. Därför  har jag löst mitt problem med att inte skriva ut nån presentation av mig själv eller mitt namn.
Vill inte heller påstå att det är många som läser det här heller.... Jag är säkert på att det är lillasyrran enbart.. ;)
Men såklart! Jag är en stortrut med noll pokerface, kan aldrig hålla en hemlighet (som handlar om mig själv asså!) utan måste läcka ut till åtminstone lillesyrran....  Så en bild på mig själv lägger jag ut här nu hihi.
Förresten så fick jag skrivarmood idag på arbetet. Satt rakt upp och ner i kontorsstolen och stirrade ut på ätande människor vid borden på torgcafét, kom då på att jag ju kunde skriva lite. Men när jag sedan kollade mailen så hade de skickat en ny skrivaruppgift, eller så hade jag missuppfattat allt från början... :S
Så nu får jag ändra lite på perspektivet.....
Imorgon ska jag se Mark Levengood med en kompis, han kommer till en bokhandel och pratar lite om sin nya bok! Whoohooo!
Nu ta av sig finfinklänningen (vet inte varför jag har den på mig?) och sova sova sova ;)

Rajkuli pajkuli

Igår vaknade jag till regnsmatter mot fönstret.. finns det nåt vackrare ljud?
Drog mig under täcket i 15 minuter, låg och tänkte på att här och nu känns allt så bra, eller känns och känns... känslor går ju alltid upp och ner.... men i grund och botten har jag lyckats skapa mig ett liv jag trivs med.

Sen går det ju att fila på allt... nya tapeter, smalare midja, vacker klänning... inga misstag som i helgen när det blev lite häpphäpp med spöket både fredag och lördag.. Sen jopplade en annan nisse in i mitt liv sådär bara..

Hmm.... berättar mer senare om det senare... Ska på möte nu.

Om spöket skriver jag inte mer....  kan bara säga att jag åter tog tillbaka min värdighet igår med råge. För jag är faktiskt en sån tjej som vet vad hon är värd - och det är mycket!

se föregående inlägg....

Vad roligt att spöket dyker upp mitt i natten, lägger sig under täcket och säger buuu....
Med tanke på förra inlägget...
Nu diskotekande och skriver mer sen

O spöket säger buuuu....

Har varit ensam på en ansvarig position idag på arbetet. Riktigt kiva var det men efter att i stort sett inte gjort någonting hela veckan var det riktigt rajkuli just när jag arbetade. Men nu har jag ju fått en inblick i hur det kan vara. Har ett kontor mitt i stan med utsikt över torget, kommit på mig själv med att sitta och stirra på alla människor som fikar, spatserar och eller säljer saker, och drömmer mig bort...

Senare idag ska jag träffa en vän jag inte sett på länge.... eller på  fem dagar.... men det känns som längre tid har gått då vi har så kul ihop.

Jopplar mkt om spöket nu... men men...
Ångrade mig ju men insåg sedan att det är tillbaks på ruta ett igen och inget i beteendet har ändrats... men hur göra nu då? Jag kan ju inte hålla på och ändra mig hela tiden.... äsch det får väl rinna ut i sanden detta här.... orkar inte hålla på hur länge som helst...
Men det är igen en massa mess som det inte svaras på , sen får jag mess som jag inte vet hur jag ska svara på, och det är lika hett varvat med kylighet som förr.  Sen ska man vara tillgänglig när han villl..fast det är jag ju inte längre..... :S    Svårt att förklara....

Imorgon ut med gamla kollegor, ska bli hur kul som helst. Måste dock hålla i the moneys så det blir att snåla in på allt. Men kul ska det bli iaf. 

Nu käka lunch. slutat tidigt.  




sär skrivningar

Jag hatar verkligen felstavningar och särskrivningar! Det kan förstöra min hela dag nästan!
...fast jag själv i allt hast skriver fel och har väldigt dålig koll på presens....

:)

ångra sig och krångla sig

Som fortsättning från i förrgår så var det så att jag messade helt sonika " får man ångra sig?" och se, det fick man!
Känslan ha ju varit där länge, jag har längtat efter misterpister... (se föregående inlägg) att jag har vetat länge att jag ville kontakta honom igen. Försökte att hålla mig, tänkte att jag kommer snart att hitta nån annan som tar hans plats.... Sen översköljdes jag av saknad en kväll, skickade iväg messet och fick svar....
Nå, vi träffades nästa kväll och ska forsätta att ses. Gick inte in på djupet om varför jag gjorde slut, emn tänkte att vi kan ju tala om det nästa gång. Nu var faktisk båda så glad av att ses.
Många av mina vänner ser inte på detta med blida ögon, men jag ser det som att jag har någon nu som vill vara med mig och tills jag hittar någon som är som jag och vill spendera tid tillsammans får han duga.  Ingen  vill ju vara ensam. Och jag orkar faktiskt inte med en ny relation, så att träffa mitt spöke ett tag duger gott just nu.
Spöke kallas han bara för att vi haft en "hemlig" relation men alla mina vänner vet om det iaf (stortrut) jag vet även att några av hans vänner vet om mig. Så han är som ett spöke, bara tre av mina vänner har sett honom IRL.

På jobbet annars så är det lugnt... för lugnt... men alla säger ju att belastningen kommer öka så det är bara bra att få kunna pusta ut innan  det kommer igång helt. Får tid till att läsa in mig på olika samtalsformer och liknande.
Ikväll spinning och sedan sova sova sova.


rullarirullara

Nu har det hänt myky....

Som vanligt hände ingenting när jag och exet skulle vara smidiga och kasta ut all bråte och städa upp i huset.. Så nu tar det väl en månad till tills det kan säljas.... Istället åkte vi till loppis och fikade. Vi kan umgås på en bra nivå faktiskt (asså exet från det långa förra relationen)....

Igår umgicks jag med två nära vänner, dock inte samtidigt. Riktigt kiva! Har kommit på att jag älskar verklligen att vara med människor!

Idag var det första dagen på det nya jobbet, riktigt bra var dte! imorgon startar jag upp med egna samtal och allt!
Bra arbetsklimat där verkligen! men kommer att bränna proppskåpet x flera men vilken lärdom jag kommer att få för livet!
Dock var det väl inte lika kul att jag inte fanns uppskriven nånstans, inte på arb.listan eller på nåt förordnande... men man ska ta allt med en klackspark och nu e det löst!

Sen har jag gjort nåt skumt... återkommer till det efetr ikväll... har nämligen gjort nåt så att värdigheten försvann... (se tidigare inlägg) och ikväll ska vi träffas igen.... måste se till att ha the power hela tiden.... men hur?? Nå får se hur dte blir.

Nu pizza  för imorgon ska jag börja på gym!



lördag

Igår var jag på Kulturnatten här i stan, trots mina elva år här på ön har jag aldrig varit där. Men nu tog jag del av nästan hela programmet, blev att springa runt en del men det var kul. Lyssnade på ett band som spelade på vårt bröllop... stod och tänkte på hur kul det var på bröllopsfesten.... och så shit happens...
Sedan blev det att gå till uteställen,  blev trött och gick hem tidigt.

Fick låna en kompis bil över helgen, jättechysst av henne att låna ut den! Så nu kan jag fara vart jag vill. Ringde exet faktiskt och vi ska rensa ur det lilla huset vi äger tillsammans idag så att det kan säljas snart.

har annars stor lust att gå ut och shakea av mig lite ikväll, inget går upp mot diskotekande när man e lite nere. samtidigt som jag har en lust till att bara basta och ligga i soffan... hmmm hur ska det gå ihop?
Får se vad som händer....

Slutet på en fin era har ju tagit slut, så det här är ju den helgen då jag är mittemellan ett avslutat och ett nybörjat jobb. Spännande att se hur det går nu på måndag...

:)

Macaron-chackaron

Imorse brast det för mig, jag har inte varit på nåt whohoo-humör denna vecka eftersom jag slutar på denna underbara arbetsplats imorgon. Visst ska jag börja på ett annat bra jobb på måndag men jag kommer verkligen sakna arbetskamraterna och hela instansen.
Så mycket har hänt sedan jag typ tvingades ta detta jobb i oktober - i två veckor svor jag och försökte desperat hitta nåt annat jobb. Men sakta har jag kommit in i arbetet och känt att det är nöjesfullt. Och alla kära arb.kamrater som bara är för söta! Under denna tid med dessa fina människor har jag gått igenom en skilsmässa, flyttat till lägenhet hela två ggr, haft en ny relation och avslutat den. Sen festat en massa med kollegorna oxå! Så jag har verkligen gått igenom en resa med dessa människor och jag kommer att sakna dem djupt. Undrar om jag hade klampat runt i samma spår om jag varit kvar på  den gamla arb.platsen-- tror jag behövde nåt helt nytt för att kunna vakna upp och "bli mig".

Jag har även fått ett dåligt besked idag ang. en bekant/släkting vilket inte känns så bra just nu.
Det som sen fick bägaren att rinna över var när jag öppnade lönespecen imorse... denna månad får jag mindre än halva lönen.... Efter en massa telefonsamtal fick jag reda på att OM jag har tur får jag resten om två veckor, annars om 1½ månad.......... kul jul.....  med gråten i halsen ringde jag en chef ( trodde att jag hade gjort nåt fel men så var det inte) och först var han lite avig mot mig men hörde min darrande röst (pinsamt) och bad mig lugna ner mig ochsa  att det löser sig nog.... det som fattas var ett beslut från  den nya arb.platsen ( samma organistation) som inte nått löneräknaren....  Sen kom det lite tårar när jag pratade med en vänkollega....
Nu försöker jag att inte tänka på allt.... bara ta det lugnt.. annars går jag i taket tror jag...

*här och nu och allt är bra, här och nu och allt är bra* repeat repeat........ ( nya innegrejen inom kognitiv beteendeterapi) som jag ska börja jobba med säkerligen på det nya jobbe

Tänker avsluta med nåt positivt och visa fina bilder på bakverken jag ska bjuda på imorgon, Macarons! Vill bjuda på nåt färgglatt så man blir ihågkommen hehe........ :)





backa bakåt

Igår var jag så trött att jag skulle ha somnat på jobb om jag låtit mig sitta och blunda en stund. Sov faktiskt mellan kl 20 -06... Så idag är jag pigg.

Satt  igår och diskuterade med kollegor om vad man gör om man råkar klampa in i ett rum på arbetet (observera att dörren var öppen) och där  står en karl ( kollega) nästan helt nakkupella... Säger man oj, ursäkta det var inte meningen och stänger dörren... eller vänder direkt i dörrposten och låtsas sen som ingenting när man möter karln igen??

Jag använde mig av det sista alternativet... men mina kollegor tyckte det första.... (?)

:)


På jobb......

Har en viss position på jobbet idag så jag sitter hela dagen vid datorn.
E väl lite rajkuli just nu men har en liten paus så jag kan andas och skriva....

Jag är en sån som gillar att hitta på nya ord, hamnar jag i en situation då jag inte hittar ordet så hittar jag på ett nytt. Snabbt och enkelt! (Och helt godkänt av Fredrik Lindström, språkforskaren).
Det är både glädjande och förvirrande kanske, men de flesta skrattar och förstår vad jag menar.

I love you, but I love me more!

Jag har avslutat två relationer på ganska kort tid. En lång relation har jag lämnat bakom mig, det var jag som tog beslutet efter många års funderande. Det är efter denna relation som jag nu går igenom en total renvaskning/utrensning/omvandling av livet, karaktären och värderingar.
Den andra relationen ( den senaste) var relativt kort men eldig och spännande! Jag blev totalt bortstormad ett tag, men elden blev ljum.. för  att sedan flamma upp igen... och åter bli ljum.... Dessa uppochnedvändningar fick mig att tappa energin samt att jag (erkänner för första gången) blev utnyttjad känslomässigt. Så jag tog helt sonika beslutet (med pushning av vänner och syster) att avsluta denna relation. Jag gjorde det kort och säkert utan någon som helst förvarning, allt för att få tillbaka min värdighet.

Jahapp, så nu har jag värdigheten kvar....
men ensamma mörka kvällar och nätter gör det svårt att känna glädje över detta....
vad spelar värdigheten egentligen för roll när det gör så ont i själen av att sakna någons famn att sömnen ej kan infinna sig?
Försöker hålla ut, vill inte vill inte ( men är nära!) att kontakta honom, ropa att jag ångrar mig...saknar så! Har t.o.m raderat numret, så att jag inte fyllemessar i helgen (jag är en obotlig fyllemessare!). Intalar mig att det går över snart... men det gör ont så sakuli!
Nä, ska sluta skriva nu, det gör för ont att tänka på honom. Mitt "spöke".

En långis nu och sen sova.






ah-mi-guh-ro-mi

Nu är den färdig! Två kvällar framför en film tog det, hihi ( nåväl, liiite längre tid tog det väl, men ungefär...)
Mönstret fick jag från http://miavirkar.blogspot.com/search/label/mönster, en sida jag hittade efter att ha googlat på amigurumis. Jag gav bort denna till min kompis dotter, man får inte sälja saker som hon lagt ut mönster på men att ge bort e säkert helt ok.
Virade in den i vitvitt silkespapper och lade ner den i en presentpåse, och det var uppskattat! Jättekul!




ännu mer mys

idag gick jag ner till bastun i källaren, wohoo! Har aldrig våghat göra det förut, känns inte ok att sitta och basta nere i en källare ensam men jag tog mod till mig och gjorde det!  har typ tidigare önskat mig en bastukompis men ingen jag känner gillar att basta, det vore ju riktigt kiva om man kunde träffas och basta ihop med någon, källaren här är lite creepy. Men nu e det kirrat, jag vågade själv! Har inte bastat på 8 månader och det var det bästa jag gjort på länge. Att basta är riktigt spa för mig, jag behöver inget annat som nån facial eller liknande, bara bastu med stenaggregat(?) så man kan kasta vatten på spisen.
Efteråt kände jag mig så ren och fräsch, och supersugen på choklad så jag knatade ner några meter till Select och köpte choklad och! - en burk crowmoore cider...  iskall cider när  jag kom hem och lite choklad.. toppenkväll! Så ikväll har jag handarbetat, tagit hand om mig själv och bara njutit och vilat.. Snart kommer bilden på presenten.

idag: mysdag

Idag ska jag bara vila, läsa och (skriva?) och virka amigurumi som jag ska ge bort till min kompis lilla dotter imorgon ( bild kommer).
En sväng på stan blir det men bara för att inhandla nödvändigheter.
Älskar lediga söndagar med långfrukost och nyhetsmorgon!

ojdå... eller??

Undrar om man får skriva fler inlägg per dag på en blogg? Är så dålig på bloggandets vett och etikett ( har sökt på nätet men inte hittat...)

Jaja, men iaf så har jag råkat göra det nu. Det får väl kompenseras med att jag på en dag längre fram inte kommer att blogga istället... det låter kiva faktiskt när jag tänker på det.

Nu tuttisova, kl sju imorgonbitti ringer denna --->  


some inspiration please

det som får mig i mood är att lyssna på en massa bra musik och sitta och analysera/filosofera med papper och penna framför mig. Då brukar skrivandet sätta fart... Det kan även funka med en rubrik/ord osm man tar från en tidning och så skriver man om det bara ( som en skrivuppgift från småskolan)¨... men ikväll gick det bara så här....

själen slängdes i tvättmaskin :)

Igår lämnade jag in en massa kläder till vintage-affären. Jag trodde nog inte först att de skulle vara intresserade, de säljer ju märkeskläder och det var ju iofs det jag hade, men ändå, har svårt att se att andra skulle tycka de var fina.
Men men, de tog alla kläder jag hade och jag fick sätta pris själv och  får komma in då och då för att se hur det går.

Jag samlade alltså ihop alla kläder jag inte använt på ett tag samt de som inte " var jag" längre. Allt som inte satt bra eller inte längre lockade slängde jag ner i kassarna, jag kastade t.o.m med ner de vackra klänningar som jag älskade. Som jag köpt med en känsla av någon sorts okrossbarhet, " bär jag denna klänning blir allt bra och jag är finast i världen....".
Det var lite svårt i början att lägga ner favoritkläderna, men jag tvingade mig och känslan eferåt var ren. Jag är inte samma människa länge som när jag bar dessa kläder, jag har ändrat min stil, tankesätt och karaktär nu. Så nu är tiden inne för nytt...

Att våga lämna bort saker är nog en väldigt rengörande process för själen. Eller våga och våga, vänner har frågat mig hur jag orkar och har mod. Men känns nåt bra ska man satsta på detta absolut. Spela på ryggradskänslan bara.  Jag bara VET att detta leder till nåt bra.
Träffade mannen jag sålde bilen till i mataffärens kassakö, jag bara log och kände mig varm inombords. Han var sååå nöjd med bilen och den gick hur bra som helst. Kul när andra gläds åt man själv glatts (?) åt en gång i tiden.


Hmm, för att byta ämne.....vad göra imorgon då? Jobbar på dagen, men ska man  gå ut och diskoteka eller se en film helt allena?? Ledig söndag nämligen? Nå får uppdatera sen :)

O nu slutar jag joppla. Lägger upp lite nice pix istället :D

skön dag

Inget hemskt hotande mot min hälsa hittades hos läkaren  igår. EKG och en massa blodprover tagna. Hoppas nu på att hälsan återvänder så småningom. Har ju sköldkörtelbesvär (?) så det kan vara det som spökar...
Kom just hem från jobb, det har verkligen varit lyxigt där idag. Lugnt överallt och bra kollegor med huvudet på skaft. Tycker om det, då får man själv slappna av ;)
Måste börja använda kameran mer tycker jag, så man kan bjud på lite pix. :D

Nu långpromenixande. Återkommer efter det.


sovmorgon

*tjowtjoww* Sovmorgon!
Härligt, steg upp för en stund sen efter att ha dragit mig under täcket en halvtimme. Fick sen bråttom upp då jag kom på att jag inte har något att äta till frukost. Så fick fixa ihop några scones. Nu är de i ugnen och och kaffebryggaren puttrar. på...... känns ganska lyxigt! -  varma scones med smör och en kopp kaffe :)


Ska snart bege mig iväg till läkaren då man är lite krackliger, får se vad det kan vara för något man drabbats av. 

Vintageaffären måste jag kontakta, så att jag kan bära dit alla kassar jag har, ska visa upp alla kläder  och ge ett prisförslag...det är ganska svårt. Vill ju tjäna lite på kläderna förstås, men är ju samtidigt glad om någon annan vill använda dem. i

nu mysfrukost i soffan
/

väntar på ord......


Har anmält mig till en skrivarkurs i oktober, ska bli skoj. Det är en erkänd författare som håller i den. Innan kursen ska man lämna in en skrivuppgift och för att få inspiration till att börja skriva har jag Klezmer-bandet "Tummel"  på högsta volym ( så himla duktiga)... hoppas inspirationen kommer snart. Börjar alltid skriva för hand i en av mina vackra (?) skrivböcker och skriver sedan rent på datorn... gissar att jag får inspiration nångång inatt typ kl 1-2 som det brukar vara.

pyssel till kalas


En kompis lilla dotter fyller två år nästa veck a och då ska jag på kalas.. .Kiva! Älskar kalas. Jag virkar amigurumi men nu har jag sett mönster på stickade amigurumis och tänker sno ihop en docka och ge bort. Hoppas jag hinner bara. Har lite garn hemma som jag tänker använda mig av.

Aug. 4, 2010

Sitter vid datorn vid fönstret. trots att persiennerna är uppdragna  så måste jag ha taklampan tänd. Det är så mulet ute. Tror att det är första gången som jag har taklampan tänd i denna lägenhet, nåja har ju bara bott här  två sommarmånader...
Imorse spöregnade det, fick cykla till jobbet med paraply balanserande i ena handen...ingen hit... såg säkert rolig ut oxå. Mission: Regnjacksinköp!

På jobbet var det snigelfart, men jag märker ändå att jag inte har haft nån woohoo-energi denna vecka. Jag har kommit med spydiga kommentarer till de nya vikarierna som inte är så insatta. Märker att jag huggit och snäst av lite då och då när de  kommer och frågar mig om råd. Bad BAD behavior!!
Det är inte likt mig, jag är väldigt lugn och tålmodig annars ( säger alla runt omkring) men denna vecka har inte varit min vän. Får analysera orsaken nån annangång.... om det nu e mig det e fel på.... det finns väl idioter i denna värld va? ;)


nu chatta med lillasyster
/ses

hmm... hur gör man nu?

Har aldrig bloggat förut och har alltid tänkt att man måste ha döööroliga saker att skriva om när man bloggar.
Men tänkte göra ett försök och börja nu och dela med mig av min vardag och  mina tankar.

Slutade kl 14 idag, skönt.... det var lite rajkuli-rajkuli på jobb, så det var skönt att få gå ifrån lite tidigare.
Men vad gör man då när man kommer hem? Jo, slänger sig på soffan och sover till kl. 17... just snyggt!  Sen blev det allt att sega sig till att laga lite mat... Nu är jag nyss hemkommen från en långpromenad (i regnet -ljuvligt) och scones har jag i ugnen. Måste ju ha frukost imorgonbitti.


Gick förbi en vintageaffär också, de var intresserade av att sälja mina kläder på kommision - Kul! Nu ska alla kläder ut som jag knappt använt eller är för stora. Är riktigt skönt att bli av med dem samt att man kan tjäna sig lite pengar. Orkar inte lägga ut på tradera eller liknande så...
Det är något speciellt med att rensa ur sitt liv som ger en så mycket energi, mår så mycket bättre när man omvärderat sitt liv och fått tänka över sitt materialistiska beroende (kommer berätta  mer senare om vad jag pysslat med de senaste månaderna...).

Nu sängen så man är lite pigg imorgonbitti på jobb.

/ses




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0