skalat kotten

var och klippte mig idag  så nu känner jag mig fräsch som bara den!
Jag vet inte om jag är en konstig  eller tacksam filur till kund. Men det är så att jag helst sitter tyst och inte småpratar.
Har svårt att förstå det kuliga med att prata om stundande semester, helgplaner och det fina/tråkiga vädret (nån mer än jag som märkt att dessa ämnen tas upp hela tiden, av typ alla frisörer).  Efter den sköna hårtvätten med huvudmassage vill jag helst bara njuta av att nån pillar och pysslar med mitt hår och jag blir fin som bara den.
Jag kniper ju inte min trut och verkar sur, jag kan absolut snarvla om vad som helst - men om inte frísören säger nåt ja då gör inte jag det heller. Då har jag bara en lugn stund och blir ompysslad.

Våga hoppa!

Börjar vänja mig med att vara utan tv. Ett bra tips när man kastat ut tv:n är att möblera om, så att tv-bordet oxå försvinner. Då finns det ingen plats för tv och den saknas inte heller i rummet. Igår möblerade jag om till kl 24, så nu står bokhyllan på tv-bänkens plats och rummet har faktiskt fått en annan atmosfär. En lugnare och mycket trevligare atmosfär. :D
Börjar vänja mig vid tystnaden oxå, det är rätt skönt faktiskt - och utmanande framförallt att bara umgås med sina egna tankar, nåt som jag verkligen kan rekommendera!
Visst lyssnar jag på musik och på radio- älskar exempelvis Christer i P3 så helt knäpptyst i flera dagar har det inte varit.
Kan i övrigt verkligen tipsa om att börja utmana sig själv- det är otroligt utvecklande.
Ska man våga klipppa av sitt midjelånga hår? Byta arbete och börja med nåt som du aldrig gjort förut? Sälja dina älsklingskläder? Lämna mannen  och riktiga livet efter 12 år för att det inte känns helt ok?
Jodå, klart som fan det! det har jag facit på!
Våga hoppa bara, när man gör det som känns bra kan det inte bli annat än rätt!
Jodå, här visas min fina konstnärliga ådra i windows paint!

bilmaskoten Algot

Blev just klar med min sköldpadda Algot som ska få hänga  i backspegeln istället för wunderbaumen.
Har kommit på mönstret helt själv, utan att kika på någon annans mönster. Ar stolt över att jag kunnat få till det, att se att jag kan visst handarbete  bara jag lägger manken till + att det är roligare att freebasea än att göra som andra. Visst, ögonen blev inte vad jag ville riktigt, men de får duga.
/tjillevipp

minnet, min svagaste punkt

jag är verkligen så disträ! Jag vet att jag retar gallfeber på folk och jag måste erkänna att jag lider även jag med av min last.
Jag "bokför" oftast mina dagar - vad som bör göras och fixas . och får jag ett sms eller mail som jag inte kan svara på direkt måste jag  sätta alla på "oläst" om jag inte kan svara just då. För annars far det ur huvudet -totalt!
Jag kan komma på att folk bett mig komma över på en fika först tre dagar efter - och måste så klart  ta tjuren vid hornen och be om ursäkt tusen gånger om! pinsamt och ett under att folk vill vara vän med mig... :S
Who came up with that idea?
Och  prisa de underbara post-it-lapparna! De är verkligen guds gåva till mig personligen! På dem skriver jag upp viktiga saker och lägger på mitt skrivbord... det enda taskiga som sen händer är att jag lätt sätter kaffekoppen på lappen och -vips! så är all viktig information puts väck och ur världen!
Får bara hålla tummarna att det inte bir värre med åren utan att det håller sig på denna nivå. för jag håller mig ialla fall flytande  nu. :D

det där med barn

ja, jag är 29 år. Jag har ett hem, ett fast arbete och en högskoleutbildning.
Och nej, jag har inga barn.
Och börjar tröttna nu på hur folk beter sig mot mig angående det.  Det är som någon slags hets, och som om barn ja det är allas angelägenhet.
Jag har fått frågor och antydningar som skulle peka på än det ena hållet och det andra i denna fråga.
Antingen att jag inte vill ha barn - vilket ger folk fnatt och måste verkligen säga till mig att barn det är ingenting du kommer att ångra att du skaffat jag lovar! eller så får jag höra att jag som skulle bli en sååån fin mamma borde  skaffa barn -helst innan jag blir föör gammal oxå.
Eller att jag kankse inte kan få barn men har planerat för det  i många år, och fått menande blickar och ord om adoption och att jag säkert  får mycket lycka med mina syskonbarn/vänners barn och det räcker långt.
Jag har inte tidigare velat skaffa barn och nej, jag vet inte om jag kan bli gravid (den frågan har jag oxå fått!) Är det vanligt att man ska kunna veta sånt??
Och du, som hånlog och sa att du minsann skulle ha barn innan du fyllt 27, när jag just berättat för dig att jag fyllt 28 år, ja tur för dig att ditt liv ser ut så. Finemang! Men det är inte bättre än mitt liv hur man än vänder och vrider på det. Men lycka till bara och grattis om du scorar  ditt mål!
Ja, jag kan ju säga det att jag ska absolut skaffa barn, när jag känner att det är rätt tidpunkt i mitt liv. Jag lovar oxå att berätta det för alla  när jag väl har en bebismage (har ju t.om. fått frågan om jag inte är gravid i hemlighet - pga tjockmagen)
Nej jag kommer absolut inte ångra mina framtida barn, såklart!
Och ja jag kommer att bli en jävligt bra frän morsa med jävligt underbara barn! jag vet!

bang! he shot me

när ska jag sluta drömma en massa hemskheter? Förra sommaren drömd ejag att jag såg döda människor ( döda vänner, familj, bekanta) i alla fönster och speglar. Jag vaknade sskrikandes...
Nu inatt drömde jag en till hemsk dröm.  Jag var med om en sk. skolmassaker.
Jag var skolsköterska och såg gärningsmannen komma upp mot skolan, det såg misstänkt ut och vi var flera som sprang omkring och försökta stänga dörrar, fönster och få alla elever i säkerhet. Men nånstans blev jag upphunnen, fick en gevärspipa mot bakhuvudet och en massa gliringar.
Det värsta i alla drömmar är ju egentligen inte vad som händer utan alla känslor man upplever. I denna dröm genomled jag stark dödsångest med allt vad det innebär, minnen for förbi, tänkte på alla i min familj ,jag bad för mitt liv, grät och skrek, och sen... ja, han sköt mig.  Den jäveln! Jag kände bara huvudet spricka upp när kulan for igenom ....
Sen vaknade jag, svettig och darrig.
jag undrar vad drömmen egentligen betydde....... Och jag vill aldrig vara med om nåt liknande!

lata söndagen

det här har jag och mr J gjort nästan hela dagen: Legat och läst pocketböcker i trädgården och pösat. (inte just när bilden togs men sedan...)
Köpte mig en liten söt radio idag, en liten retrogrön sak!  
Imorgon börjar ju alla sommarpratare i P1 och så är dte bra att man kan hänga med i svängarna iom Ekot. (man har ju ingen tv mera)

Innan jag och Mr J la oss i trädgår´n for vi på loppis, vi har ju nämligen turen att två av grannarna har varsin loppis. Köpte jättefina grönspräckliga glas ( 4 för 30 kr/3 euro) och så fick jag tre st emaljerade köksattiraljer samt upphängningsanordning gratis, för en av grannars har t.o.m en gratis-låda! Dit går vi absolut fler gånger!

Bubbelgums-lollippop-flickigt-karamelligt kakel

har länge spanat efter kakel till badrummet men inte hittat något kul eftersom de flesta kakel/klinkeraffärer mest har hakat på den nya brun/grå stentrenden. Men igår kväll när jag lite trött googlade runt hittade jag helt rätt! Kakel som är bubbelgumms-lollippopp-flickigt-karamelligt !! precis i min smak. Som jag skrivit om förr så är jag allergisk mot lantligt  vit inredning och sterilt vitt kakel.
På sidan http://www.aquaroyal.se/ fanns mitt drömkakel- det som återstår nu är att få hem det från de lokala försäljarna här på ön, eller alternativt ta enstaka roliga kakel och sätt ihop en vägg själv. Jag har tänkt att det får bli en hel fondvägg, sedan kanske det blir gul/vit-rutiga klinkers till..... får se hur det blir... Det roliga är att jag fått mr J med mig oxå!!
Se- visst är det underbart?!!
och by the way har vi till  köket  valt boråstapeter boheme -kollektionen.  Den har gul botten med vita prickar, coh underbara rosor. Älskar beskrivningen av kollektionen "som ett lekfullt lapptäcke. Storblommigt och småblommigt, prickigt och randigt i glada färger som för tankarna till gammaldags kafferep i farmors berså" Helt i min smak!!
Tapet - Bohème
I de övriga rummen kommer vi att välja en stor del av boråstapeters kollektion falsterbo, men vi har inte bestämt oss ännu så jag lägger upp mer pix när jag vet med säkerhet.
Ps. jag vet att det ibland kan låta som att vi håller på att inreda ett villa-villerkulla-aktigt hus, och kanske det, hellre tokroligt än trist och tråkigt. jag och mr J är så allergiska mot tråkigt steril inredning att vi faktisk kan dö...  jo på riktigt. känns det som iaf... ;D

kylskåpsrensning på morgonen

Fortfarande lite bakis men ska snart fixa till mig och börja laga lite mat inför kvällens midsommarfirande. men måste skriva om vad det bästa är efter en fest hemma - bakismaten!. Alltså alla goa rester från kvällen innan som man samlar på en och samma tallrik toppad med de sista chipssmulorna. MUMS!
En kopp kaffe på det och dagen har verkligen fått en kanonstart!

äntligen är den borta!

Nu är tv ute! Äntligen har jag kunnat bygga upp min karaktär och lyckats kasta ut den ( den som vill låna en platttv säg bara till)
nu äntligen kommer mina dagar att innehålla meningsfullhet och seriöst kommer  jag nog att odla mina innovativa sidor bättre och ha lättare att skapa nu när jag abslout inte kommer att hamna framför skitprogram mer.
jag skrev om mina tankar om tv:n i detta tidigare inlägg. och visst är det mycket finare nu på bordet där tv:n stod?
Nu kommer dagarna att blir längre och kvällarna fulla med olika pyssel och skrivande. Det är säkert fler än jag som håller med om att timmarna går fort framför dumburken och helt plötslig kan man inse att man missat halva dagen/kvällen och inte hunnit få undan det man planerat.
Jag hörde från en person att det tar 21 gånger att bli av med en vana (ovana) så jag ska stå ut i 21 dagar är mitt mål, efter det kommer jag att ha vant mig från tv och säkert förstå att jag kan fortsätta mitt liv utan den. För såklart kommer jag att sakna den regniga kvällar eller då folk pratar om någon bra film som kommer att visas i veckan.

vänner

igår hade jag tjejkväll med gamla kollegor/vänner hemma hos mig. Menyn bestod av lättlagad  tabbouleh, stark sås och sedan pannkakstårta  i sann pettson & findus-anda! har ingen bild på tårtan, men tog bild på några rosarrangemang som jag pyntat med i lägenheten samt lite på matförberedelsen. Rosorna fixade mr J, jag hade bett honom att plocka lite ängsblommor men han dök upp med flera långa grenar med olika nyponrosor, det gick lika fint det!det är verkligen kul med vänner och oj vilken energi man får av att umgås med andra! Vänner är verkligen något som betyder mycket i mitt liv, de har ju verkligen valt en och vill umgås darför att man är som är. Man är ju aldrig vän med någon man ej gillar, och  jag tackar verkligen den högre makten att ha välsignat mig med underbara personer som finns i mitt liv.


VA - WHAT!!!!??? en enkel fråga

haha, fick jävla klart för mig idag att jag hör som en kratta.... måste boka en öronspolning  fort som attan! :P
det fina i kråksången är ju att jag är så smart att jag inte fattar att fråga "va?" utan istället hittar på en egen story om vad nån säger.... yiessess....
Skulle vara ett seriöst vittne i rätten idag (och det är jag-seriöst!!).
Men fick hjärnsmälta när jag skulle upprepa eden, fy vad jag ville sjunka ner i jorden...
Det lät typ så här:
Rättegångstanten: "Säg efter mig: ´på heder och samvete´ //.........// `jag lovar och svär´.
Jag: "på hela sanningen" /...../ "för min själ"
Asså skjut mig!!!!  Dettta är något som ingen annan på denna jord skulle råka ut för.  Det är så himla typiskt för mig att göra bort mig så här i parti och minut. Och det ger en sån jäkla ångest. Vem däruppe testar mig!!???
Varför fattar jag inte att ställa den enkla jäkla frågan : va???
varför!!!???
Nä nu ska jag fortsätta laga pannkakor inför tjejkvällen på torsdag. Då bjussar jag på pannkaks-tårta. Det kommer att liva upp och få mig att glömma denna incident idag ( tills nästa gång då jag gör bort mig så in i sakuli mycket!!)

Tivoli

besöket på grönan var helt otrolig! Har inte haft så skoj på länge och allt negativt som skett innan och efter besöket rycker jag bara på axlarna åt. Grönan gav mig verkligen positiv energi!
Självklart var i fiskdammen och drog i ett snöre ( fiskedammen är ett måste pga av alla glada barndomsminnen därifrån). Sen att  många tycker det är väldigt knasigt att som vuxen  stå där i kö  för at dra i snöre får sättas in på deras töntkonto, inte mitt. ;D

kasta groodor var jättekul! man skulle sikta på näckrosbladen med en slemmig gummigroda! Härligt! fast jag inte vann var det asakul. Enligt min barnsliga mening är det lottstånden, lyckohjulet, fiskdammen och allt annat grod-och pistolskjutandande etc  som är det roligaste på tivoli!
Sen så klart ska man åka karusell, berg-och dalbanan och en massa övrigt. Och det viktigaste: spökhuset!

tjosvejsan

efter en underbart arbetsam dag  sitter jag och mr J och delar på en underbart god Rkatsiteli Tbilvino ett vitt vin som absolut kommer att finnas i barskåpet hos mig igen. Till vinet fanns förstås rökta räkor och sallad, har ingen pixelipix på det för det for in med en himla fart....

Imorgon blir det gröna lund med mr J och kanske min systerson! skitskoj! självklart knallar vi in i spökhuset oxå!
ditten och datten


I lördags var vi på lilla holmen allihopa, se så vackra färger påfåglarna har!  Sitter och klurar ut ett mönster på att göra en amigurumi-påfågel, blir det bra så lägger jag upp en bild senare, tänkte börja virka imorgon.

Älskar vackra bilder med färg och form, speciellt i huset. Och vackert blir det i köket med olika grönsaker. Jag brukar göra min famous röda chilisås som passar till allt så fort det kommer gäster.
Nu ska jag lägga i lite toning i håret, det blir ljus guldkoppar ( nicole kidman-rött). jag är ju redan rödlätt men vill förstärka färgen lite. Asså, för några år sedan när jag hade håret ner till midjan, så anklagade en bekant inom mr J´s familj mig för att färga och slinga håret utan att erkänna det. Det var naturligt rödblont och jag har fin färg med "slingor". och hon kunde inte tänka sig att det var äkta. Vad tokigt, varför sku man inte stå för att man färgar???

pendel

Har inte skrivit på länge därför att jag just har  skrivit en tenta idag (och klarat den med 100% rätt). De senaste dagarna  har jag stängt in mig  och bara fokuserat på att plugga.
Nåväl,  min mamma var på besök över helgen och gav mig en pendel i present, min mor är lite spirituell och har lite övernaturliga förmågor, så vi delar ett intresse för detta. Nu håller jag på att rena den i saltvatten, och sen ska den förvaras i ljus i ett dygn.... ( tejpar upp den i ett fönster)

Loppisrunda

Idag blir det loppisrunda med kära mamma, vi måste verkligen sno på för att hinna till alla små loppisar som finns här på ön. Vad mr J och mammas sambo R säger om dagens upplägg vet jag inte, men förhoppningsvis är de lika glada eller så kan de sitta i trädgården med kaffe eller varsin iskall öl.

ps. ville ha en bild som visade hur glad jag är, så jag slängde upp denna.  bilden är från vår tomt, det är en liten bit ifrån vårt hus! Vackert va!


"do you remember" Ane Brun ( underbar låt)

undrar sa flundran varför jag inte lagt upp några pixelipix eller inlägg??
- Jo, det är för att jag håller på att städa städa städa tills mor kommer.... Jag far runt med trasa och sopborste överallt och dammar och sopar. måste ju ha det riktigt vackert tills hon  och hennes sambo kommer ( åh längtar)
I högtalarna dundrar Ane Bruns Do you remember på repeat repeat.... (undrar vad grannarna tror om mig nu)


härligt väder

har solat mig till en kräfta idag, det har varit otroligt fint ute!
Vi for och handlade på nya S-market här på ön, och ja, det var en trevlig upplevelse, det var ungefär som Ica maxi light och jag var nöjd. Äntligen en affär med stort utbud och bra priser (nästan sverigepriser). Sedan blev det kyckling och fetaost-sallad till middag på balkongen i stan.
Nu ska jag sova, imorgon är det jobb igen och sedan får jag snart träffa min mamma som kommer på besök!

bara skräp

Har gått runt i huset och tittat på en massa olika saker i renoveringsbråten. Jag har alltid varit fascinerad av gamla skräpsaker, såsom rostiga spikar, muttrar och motordelar. De är så otroligt vackra, en del kan ibland se ut som dyrbara smycken.
detta hittade detta  på golvet i köket idag:
jag tänker mig en bit drivveds-planka, superlim och sedan bara sätta dit olika skrotsaker i olika nivåer - vips en fin tavla!
Här är några bilder från köket som håller på att renoveras... det kommer att bli gul färg på golvet, fönsterkarmen blir blå och köksskåpen i antingen lindblomsgrönt (ljus pastell) eller någon annan härlig färg som harmonierar med resten. Jag älskar färgglada rum, och temat för huset är att det kommer finnas härliga färgklickar här och var... lantligt tråkigt vitt kommer inte synas någonstans!
Här är utsitken från köksfönstet.... härligt!'
Så här torkar vi förresten chili i huset: i taket!

kråkskärutflykt framflyttad

Vi skulle ha åkt ut med båten till kråkskär ikväll men det blåste så så det blir uppskjutet. Vi skulle nämligen inhämta lite inspiration till renoveringen av huset. så det blir att vara i huset nu istället och vara där.
Jag har ju tagit dit mina blommor nu för ompyssling av mr J som har otroligt gröna fingrar. Han har ju fått ta hand om en del av mina blommor förut och nu är även min margeriter-på-stam där oxå. Blir vi ihop på riktigt har vi sagt att hans ansvarsområde blir blommor och sånt som hör till det, medan jag kan stryka och klipppa gräsmattan. Perfekt upplagt tycker jag!

underbart naturligt!

Glömde ju att skriva om mina egengjorda kroppsoljor, fick receptet av en kompis. Det är hur enkelt som helt att göra, ta bara en tredjedel av olika feta oljor ( jag tog jojobaolja, olivolja och solrosolja) och blanda i olika eteriska oljor och njuuut! "Aftonoljan" innehåller kanel och ylang-ylang (rogivande), "solskensoljan" innehåller rosmarin, bergamott och citron (man blir pgg) och i den lillla rosa gamla flaskan har jag rosendoft, perfekt att ha när man vill lukta som en nyponros! ;D

De runda flaskorna har jag ren olja i, alltså den minsta innehåller sesamolja som är bra mot nariga nagelband. Den större innnehåller ren olivolja som används som makeup-remover och för att smörja in ansiktet med morgon och kväll.
Alla flaskorna har jag fyndat på vinden till stora huset.

huffpuff.. svårt att välja och sluta miffla med designen

jag strular runt med bloggdesignen igen och vet inte vad jag ska välja riktigt..... tips emottages gärna...
det kommer att bli fult...sedan fint.. sedan fult igen osv ett tag tror jag för jag är helt rådvill och kan inte sluta miffla med designen

...idag så gör jag ingenting, ingenting, ingenting..... trallalala

jag blev skruttig på jobbet idag och gick hem två timmar tiigare. Hra kroppsvärk, halsont och känner mig helt durrig i huvudet. har legat i soffan och glott på skitprogram hela eftermiddagen och sovit emellanåt. Vid kl 20 fick jag ett drive och började plugga läkemedelsräkning och våld i nära relationer, två kurser som ska fixas denna vecka.
Imorgon måste jag släpa mig upp på jobb hur sjuk jag än är.. jag är nämligen helt ensam halva dagen och om jag stärvar så finns det ingen som gör jobbet och det vill jag absolut inte vara orsaken till.
nu ska jag plugga lite mer dropphastighet, efter det fira med en kopp te och sedan sova gott hela natten......zzzz...zzzz

man tager vad man haver - och se: en påshållare!

hann pyssla annars med detta i helgen oxå (mäkta stolt över resulatet)En PÅSBEHÅLLARE:

 

Man tager alltså vad man haver : en gammal kökshandduk, lite rosa garn och resårbandsstumpar. Sy ihop längderna och spara en kanal uppe och nere och träd i resårbandet. Brodera sedan "påsar" och VOÍLA! Färdigt!


6.6.2011

Äntligen hemma, har haft en toppenbra dag fast allt festande och kalasande i helgen. Och nu ikväll ska jag bli bjuden på hemlagad paj av en riktigt go´kompis.
Vi sitter väl ute på balkongen och snarvlar i detta fina väder!
varje dag efter jobbet känner jag mig som en ko på vårutsläpp - äntligen få komma ut i solen! - sitter ju annars inne och har detta som utsikt:
Denna vecka är det väldigt rambuli-bambuli ocbh tjutt-tjutt igen.... det blir nämligen att plugga för två kurser, skriva insändare, städa och planera helgen för då kommer mamma och hennes sambo hit. Ska bli skoj men det är liiite mycket i rullorna nu bara :)
P

gammalt jox om råttor från skrivbordslådan

Instängd i din bur ligger du, du fria gnagare

Väntar på mat och uppmärksamhet,

Kel och pyssel

Du undrar vad som var värst, hundra år av hat till din sort

Eller år av instängdhet och beroende

Kanske tycker du som många

Att det är tur att du bara lever i två år

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Undrar om han ser mig nu, människan som går runt mitt slott.

Undrar om han ser att jag ligger här.

Jag har legat här på samma plats i flera dagar och försöker visa vad han ska göra. Försöker visa att mitt vita mjuka golv har förbytts till en brungul kletig sörja och att jag inte längre vill ha det där hoptorkade köttet som har legat mitt i buren i en vecka. Och jag ligger också här för att han ska märka att jag har slut på vatten.

Att det är dags att han släpper ut mig nu och gör det där som han brukar göra. Det där som gör mitt golv fint och torrt igen.

Jag brukar alltid springa runt och sparka ut spån på marken utanför mitt slott för att visa att jag är glad när det är fint i mitt slott. Men han förstår inte.  Han ser inte.

Mitt slott har flera våningar och är stort och vackert. Jag brukar springa runt och upp och ner på alla stegar som finns och på våningen längst upp sover jag på.

Men nu är allt smutsigt och det luktar fränt så att det känns som om min nos brinner. Jag har inte lust att göra något och jag vet att det kommer att vara så här i flera dagar till.

För så är det alltid.

Det är det enda felet här på slottet, jag kan inte öppna dörren från mitt håll. Det är bara han som kan öppna dörren och det retar mig. Det är bara han som kan styra när jag ska gå ut.

 

 


underbara tårtor

jag skrev ju tidigare att jag sku hjälpa till med att baka olika tårtor, detta blev resultaten. Var inte så himla bra på att forma olika marspianfigurer som jag trodde, mr J fick ta på sig det jobbet och forma ett lamm, en prinseskrona och kavla ut alla marsipan som skulle täcka kakbottnen. jo, det krävs allt en karl i köket hehe!
Alla tårtor var underbart goda!

man kan grubbla sig sjuk -men även tänka sig frisk!!!

Hmmhmmhmm. har inte bloggat nu på nästan en vecka och det beror på att jag varit i uppsala akademiska sjukhus för flera olika undersökningar. Var riktigt toppen - jag satt fastkopplad till en apparat mellan kl 7-16 ( med en slang i näsan ner till magen för att ge ett exempel). Sedan kom mamma från stockholm och vi shoppade loss och åt thaibuffé, mumsmums....
Jag går inte närmare in på vad jag har för sjukdomar för jag vill inte låta som en gammal tant som bara sitter och gnäller över alla kroppsplågor.. sen är jag även duktigt allergisk för personer som  bara sitter och ältar ältar ältar sina bekymmer om och om igen till allt och alla- vilket enligt mig bara leder till bitterhet. Och bitterhet fungerar som att du  dricker giftet och hoppas att den andre dör. Totalt onödigt och jag vill inte bli en sådan person.
Jag tror innerligt på att man kan grubbla sig sjuk -men även tänka sig frisk!!!RSS 2.0