gnäll....

Det sa poff i huvudet på mig idag!
Det var en masa tyckanden och tänkanden i kafferummet idag, ingen hade tagit reda på fakta och osanningar for omkring. Och merparten handlade om varför inte "andra" gör nåt åt olika saker som är problem på arbetsplatsen. 
Åh, är så jävla less på personer som gnäller  och skyller problem på andra: och sedan sitter och väntar på att andra som " brinner " för  saken i fråga ska hitta lösningen och göra allt bra.
Sluta försöka sparka andra i arslet utan lyft på ditt eget och GÖR något! Jag har alltid sett det som en prestige att fixa saker själv eller se till att mina åsikter kommer fram.
Undrar om det  handlar om dålig självförtroende i botten? Att man inte tro tillräckligt på sig själv och sin egen arbetsgrupp? För jag anser ju att det är den lilla människan med de stora åsikterna som ska föras framåt och våga säga sin åsikt. De är de som oftast har de bästa ideerna och vet vad de pratar om.
Uff, jag fick gå ut från kafferummet tills slut. Jag hade fört fram min åsikt ( det jag skrev ovan), men ingen lyssnade - det var ju bekvämast att gnälla på andra.
NU ska surisen gå och lägga sig så man kan vara på topphumör imorgon :)afternoon tea

Wiiee! Tjejkväll ikväll! Hos mig! Vi kallar det afternoon tea och det som alltid ingår är skratt, glädje och pratfnatt... mkt pratfnatt och så choklad förstås - hehehe mörk choklad med helst ginger & lemon. Mums! Och så allt annar gott förstås som varierar från gång till gång. Ikväll ska jag bjuda på melon/skinka/gorgonzola-på pinne,  grönsaksdipp, choklad och ost och kex.
Ska strax börja duka fint:)
Och imorgon  bär det av till stockholm!!!! Bara förkylningen som smygit sig på släpper - jag vaknade upp hes imorse och måste gå och kraka mig hela tiden. .... Suck!
Återkommer senare :)

oh no!

Jag vet inte vad det tog åt mig i skoaffären i förrgår!
Jag var på jakt efter ett par rediga svarta stövlar som man kan ha till alla sorters kläder, och som kan användas i flera år. En budget hade jag för detta och tyckte att det var värt att lägga ner lite pengar på ett par snygga allroundskor. MEN det första jag ser i affären är ett par ROSA BLOMMIGA knähöga kängor som jag bara måste prova. Och när de väl satt på mina fötter kunde jag aldrig för mitt liv tänka att ta av dem igen! Jo, så jag köpte dessa skor,  för samma peng jag tänkte lägga på ett par ordentliga svarta läderskor som skulle hålla i flera år.... Det VAR ju även bra rea på dem...

Jag vaknade med ågren igår faktiskt,  tänkte att vad fasen... slösa pengar på dessa. Så jag kontaktade affären och frågade med min väna "det-är-synd-om-mig- jag-visste-inte-bättre-snälla-låt-mig-lämna-tillbaka-dessa" -röst. Men icke, det vet ju varenda jävel att man inte får lämna tillbaka reavaror....
Så nu är de mina... Och jag  hade premiär med dem idag.. och jo, nu när det är ödesbestämt att de tillhör mig så gillar jag dem skarpt!Jo, annars då? Jo på fredagh har jag tjejkväll hemma hos mig och  jag hade planerat att åka till stockholm  på lördag och  hälsa på min familj men  nu smyger en förkylning på och en stress i kroppen så det blir kanske att vara hemma istället. Jag vet ju att jag träffar dem snart igen (kommer att vara i sthlm två helger till framöver) men jag saknar dem alla ändå. Lägger in en bild från när jag och lillesyrran fikade i stan med hennes lille son. Så här ser det ut när man fikar med barn, det är mycket man ska ha med sig.
Vi hade det så himla kul då och jag gillar bilden verkligen pga minnena :)

ekar tyst här....

det är tyst... sååå tyst  och tyst här på bloggen.... och jag får ont magen av det. Men jag ska försöka bättra mig med det! Det kommer så småningom, nu har jag masgsjuka så ska repa mig först.  :)
(bild från google)

allt är bara alldeles... alldeles...underbart!

Är helt upprymd, upppvärd och och ... ja alldeles lycklig helt enkelt! Har varit på katekuminatet och nu är det bara några dagar kvar till jag ska döpas och konfirmeras på samma gång.  Det ska bli så spännande  och det blir det största jag gjort i hela mitt liv!
Vår katekuminatgrupp är helt otroligt bra,  det är intressant at tänka att vår grupp fungerar så fint ihop och det är så vackra starka människor  och det som förenar oss är vår gemensamma tro. Och det blev så bra! Det var verkligen meningen att vi skulle mötas :)PDD

Har fått tung bak i dag också och har legat på sofffan och surfat runt en massa på nätet. Men "PDD" har jag jag rabblat som ett mantra i två timmar, alltså " måste Påskpynta och Diska och Dammsuga". Och se - nu är jag uppe och har utfört mina sysslor.
jag är en sån som är helt uppe i det blå ibland, eller så egentligen har jag många bollar i luften samtidigt, så många att jag ofta får skriva små listor eller som just "PDD"-mantran.Jag får skriva upp diska dammsuga, messa NN (ja till och med att kontakta folk måste jag skriva upp). När jag exempelvis städar kan jag gå från vardagsrummet  där jag just stängt av dammsugaren, in  i köket och ser att vattenkranen står  och spolar. -ja just det... jag höll på att diska...
Så snurrig är jag.... Men saker och ting blir gjorda iaf, det får man vara glad för. Nu ska jag faktiskt kila ut och plocka in lite ris för att sätta fjädrar i dem :)
sedan är jag sååå förbenat trött... det har blivit så sena nätter nu de senaste dagarna... tydligen så har jag lite tid till en god kandidat till drömprinsen iaf... berätttar mer om det senare ;)

Tjing!

borden

hurvaa , det är världens snöstorm därute! Och jag sitter inne vid datorn och surfar runt fast jag borde fixa i ordning innan släkten kommer på lördag. Jag borde städa och plocka undan och göra planera matinköp och menyer....
lusten kanske infaller sig senare ikväll, till dess fortsätter kag surfa runt och äter lite kex... :)

söndagmorgon

Nå det bidde ingen utgång igår. Jag hade så trevligt med en kaveri  och vi delade på två flaskor vin och  åt en massa gott.  Sent på natten gick ögonen i kors så att gå ut och svänga sina lurviga fanns ej på kartan. Så drömprinsen har jag inte tid med på länge. Han får vänta ;)
Nu på morgonen har jag bakat surdegsbröd sedan kl 8, jag vaknar alltid tidigt när jag druckit  vilket kännas ganska bra då man kan pyssla lite med varje.
Men det som alltid  är rutin för mig är att kolla på Robins och Go´kväll Lördag via svtplay.se till morgonkaffet. Jag missar det aldrig!
Nu är det bakningstime och snart ska jag gymma lite med min nya pilatseboll. Pilatesboll is da shit :)

RSS 2.0