Flyttar utomlands :)

 
 
 
 
Japp, nu hoppar jag ut i ingenvetvart!!
Jag har två veckor på mig att flytta till Uppsala. Jag tackade ju ja till platsen där och det är studier på helfart som gäller nu. Jag ligger redan två veckor efetr men jag försöker plugga så mycket det går, Vid sidan om att jobba heltid, packa ner hela lägenheten och städa då förstås.
Hur jag klarar det? Jag vet inte - jag bara kör på autopilot just nu och jag ska still uppsala. Så är det bara och när läsåret är slut kommer jag att ha fixat alla kurser. 
 
Jag har sålt eller gett bort en hel del möbler och nu håller jag på att rensa ur alla lådor och skåp för att bestämma vad som ska magasineras. Allt jag kan ta med är mina kläder i princip. Så nu är är alternativen  spara, kasta eller ge bort. När man har bråttom är det svårt att tänka på vad man vill spara ( för hur mkt plats som helst finns det inte på lagerhotell), man får ställa sig frågan vem man är liksom. Vem är jag och vilka saker personifierar mig och vad kan man (äntligen?) kasta? 
Jag upplever ofta att man packar ner skit när man flyttar, för att ta med till nästa boplats och ställa i skithörnet. Nu finns inte det alternativet. Så dte är bara att ta fram sopsäckarna och uinte tänka för mycket. :)

hoooli hoooli

Jag var tvungen att vara ärlig idag om lägenheten och säga som det var: jag kunde inte besluta mig och måste vänta tills på måndag innan jag kan ge ett besked.
 
Men en annan sak som hänt är att jag kommit in på utbildningen i Uppsala nu!! Hooli hoooli, det trodde jag verkligen aldrig skulle ske. Så nu måste jag välja återigen. Känns som om senaste tiden bestått av omvälvande val och beslut och kämpandet med pluggandet.....
Jag får sova på saken till imorgon.
 
Eller nej.... jag har ju tackat ja redan till Uppsala ... men man kan ju alltid ta tillbaka det om jag nu skulle ångra mig. Men i uppsala är det heltidsstudier så jag vette fanken hur jag ska göra. Kämpa på bara och se hur långt det går innan proppen går? :)
 
/Tjing

flytta/inte flytta?

Idag är jag mäkta stolt över mig själv! Satte upp mål för studierna igår och ikväll nådde mina mål! Tjohoo!
Imorgon fortsätter jag igen och hela helgen får gå till böckerna, ganska spännande faktiskt. Det är kul att lära sig nya saker. 
Inatt ska jag försöka sova på en sak btw - kollade på en lägenhet idag som var 200 € billigare och typ en tredjedel av min lägenhet som jag har nu och jag måste bestämma mig imorgon bitti. Huuurva!! Jag håller tummarna för att jag är bombsäker på mitt beslut när jag vaknar upp, annars kommer jag ha ågren hela dagen. Jag orkar egentligen inte flytta på stört igen men känner att jag är tvungen att bryta upp från min fina nymålade/tapetserade lägenhet...
Skriver mer imorgon då jag kommit till ett beslut!
/tjing!
 

Cocktailpinne ger extra lyxfeeling

Ja jag trodde ju att jag skulle få ett napp när jag sökte till alla utbildningar i Sverige, men ännu så rasslar antagningsbeskeden in. Så nu har jag fullt sjå med att tacka nej till en massa kurser och utbildningsprogram...
 
Annars så är jag mäkta stolt över mig själv idag. Gick och lade mig tidigt igår kväll efter att ha sett aki Kausrismäkis film "Ariel". Så idag gick jag upp vid 8, storstädade, pluggade och sedan blev det gym med en kompis på em. 
Jag hoppade hopprep på gymmet och tänkte jag skulle maxa varven och vevade på som fan, vilket inte var smart för jag smaschade hopprepet rakt över vaderna så nu har jag ett rött streck över båda vader...
 Men det vägs upp med att det ikväll blir tjejjunta med bubbelvin, gott snacks, skratt och skvaller. Kanske lite utegång med diskotekande... you never know....
Äter just nu lite middag, köttbullar (som äts med cocktailpinne för en extra lyxkänsla)
sen ska jag börja fixa mig snygg :)
 
 
/Tjing

RSS 2.0