hej och hallååå

.... jag har tagit en låååång paus, jag vet. Min energi- och inspirationsnivå har varit körd i botten ett tag och jag har inte orkat med någe mycket senaste tiden. Men nu börjar allt snurra på igen med gymmande, flytt till ny lägenhet och dagbokaantecknandet går som smort.
Jag kommer återvända hit snart och berätta mer om vad som händer just nu.
Håll till godo - I will be back!

lång frånvaro....

Nå hejsan!
Ni kankse undrar över varför det varit stillastående med nya inlägg här på bloggen?
Jo, det är för att jag för en tid sedan börjat skriva dagbok, ni vet en sån där man har typ under huvudkudden och skriver i innan man somnar. Jag ahr funderat ocg funderat på att börja skriva riktig dagbok hela hösten men som jag sagt tidigare så är jag lite seg av mig. Det är en ganska stor kontrast mellan att skriva en blogg och vanlig dagbok, i dagboken får jag skriva hur många namn jag vill och vara hur djup jag vill. Det är lite befriande måste jag säga. Jag har väl gått in för dagboksskrivandet så mycket nu att jag nästan helt fått bloggtorka. Jag kommer ju såklart försöka uppdatera bloggen med inlägg.
Jag återkommer som sagt!
Nu ska jag snart ut och rida i skogen!
Kramiz alla!

Grattis till mig!

Ja då fyller man 30 år idag!!
Det känns både spännande och läskigt!
Det är ju alltid kul att bli äldre och visare och så får man ju ha kalas - men att lämna 20-årsstrecket känns lite vemodigt, som om att bara för att man nu är 30 måste sluta fjanta runt.
Födelsedagen kommer att bli lugn idag och ägnas åt förberedelser inför festen jag ska ha på lördag. Har ju legat däckad i förkylning sedan i söndags ( berättade jag det att jag blev så full på skumpa på nyår och gick ut ialla fall och svirade till halv 5 på morgonkvisten?? - Jo så lite karaktär har jag! Fast det var kul så drog det ju ut på förkylningen).
Nu ska jag äta lite frukost och ta det , tror grannen går upp halv 5 varje morgon denna vecka o har sånt liv för sig att jag vaknar oxå av alla dunsar- nu imorse hade jag svårt att somna om så det var bara att gå upp o se glad ut! ;) ... om ni undrar varför jag skriver detta så för bövelens tidigt...

RSS 2.0